CiU reclama integrar a la zona 1 tots els municipis de l'Àrea Metropolitana

Sant Cugat actualment està integrada en la zona 2 del sistema tarifari del transport

Política

Publicat el 22/feb/10 per Mar Castro

CiU torna a demanar el replantejament de les tarifes dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i de la resta del transport públic integrat. La federació nacionalista reclama que s'incloguin a la zona 1 del sistema tarifari totes les ciutats que formaran part de la nova Àrea Metropolitana de Barcelona, entre elles, Sant Cugat. La secció local de CiU també vol que es replantegin els descomptes que s'estan fent als joves i a les famílies nombroses.

El diputat santcugatenc de CiU, Joan Recasens, ha explicat en roda de premsa la proposta que ha fet arribar la federació nacionalista al govern de la Generalitat.

Joan Recasens

El que seria lògic és que els municipis que formaran part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona estiguin integrats en la zona 1.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










CiU critica la 'prepotència' que mostra el govern davant les propostes de l'oposició. El president local de CDC i copresident de la federació, Jordi Puigneró, creu que els representants del tripartit a Sant Cugat no defensen amb 'fermesa' les necessitats de la ciutat.

Jordi Puigneró

Els representants del tripartit a Sant Cugat no estan defensant amb prou fermesa el que aquí van aprovar fa tres anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







CiU considera que el govern no té en compte la realitat del territori ni tampoc la situació de crisi econòmica que viu el país.