CiU-Actuem creu que Turu obvia les accions de l'Ajuntament a Valldoreix

La portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé

Política

Publicat el 1/abr/09 per Anna Bernadó

CiU-Actuem considera que la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, 'obvia les actuacions de l'Ajuntament' a Valldoreix en l'informatiu del territori de l'abril. El grup nacionalista critica Turu per no explicar en la publicació que la remodelació de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer es finançarà amb el Fons Estatal d'Inversió Local per petició de l'Ajuntament. D'altra banda, CiU-Actuem acusa la presidenta de l'Ens d'utilitzar l'informatiu 'finançat pels valldoreixencs amb usos partidistes'.

CiU-Actuem creu que en l'informatiu del mes d'abril no apareix el paper de l'Ajuntament en moltes de les actuacions que ha fet a Valldoreix. A banda de la petició del Fons Estatal d'Inversió Local, el grup nacionalista considera que la publicació obvia l'actuació dels seus vocals durant la crisi de les ventades i redueix l'aportació del consistori a 'una serra mecànica del grup d'intervenció de l'ADF'. Finalment, CiU-Actuem tampoc no entén que no s'expliquin els motius de la seva oposició a la darrera junta de veïns a la proposta d'una àrea verda de pagament a l'estació de Valldoreix.

Àngels Solé és portaveu del grup municipal nacionalista.

Àngels Solé

La presidenta no diu que la remodelació de Jacint Verdaguer és una iniciativa de l'Ajuntament perquè qui rep els recursos i decideix on els aplica és el consistori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Solé ha criticat l'ús partidista que creu que Turu està fent de l'informatiu.

Àngels Solé

Des que Turu va trencar el pacte, l'informatiu s'ha convertit en un instrument amb interessos partidistes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La plataforma CiU-Actuem assegura que el seu objectiu és que els valldoreixencs coneguin l'aportació del consistori al territori.