Adjudicades les obres del complex esportiu de Mira-sol, que començaran a l'estiu


Temes relacionats

Les obres de la zona esportiva de Mira-sol s'adjudicaran a l'abril ( 6/mar/08)

Obert el concurs públic per construir i gestionar la piscina de Mira-sol (30/mar/07)


  • Comparteix:

Les empreses Lleure Esportiu Illa i Construccions PAI començaran les obres del complex esportiu de Mira-sol aquest estiu. Els treballs, que s'han adjudicat en el darrer ple municipal, tindran una durada de 13 mesos. Les dues empreses també gestionaran el complex durant els propers 35 anys. El pressupost del projecte suma prop de sis milions d'euros.

El complex esportiu s'ubicarà en una parcel·la de més de 9.000 metres quadrats, situada entre els carrers Pompeu Fabra i Victòria. El recinte, que comptarà amb dues plantes i una planta subterrània, tindrà dues piscines cobertes i una exterior. Quatre pistes de paddle, un solàrium, una zona verda i una de jocs infantils completaran el projecte, que també comptarà amb sala de fitness, de ciclisme indoor i dues sales d'activitats dirigides.

Escoltem el regidor d'Esports, Xavier Amador.

Xavier Amador

El binomi que ens trobem és de molta qualitat. Les activitats són per tota la família.


El PSC i ICV-EUiA s'han abstingut a la votació del plenari municipal. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, explica el perquè del seu vot.

Xavier Boix

Volíem un equipament de més proximitat.


El complex s'ha dissenyat amb sistemes de baix consum energètic, plaques solars al sostre per escalfar aigua i sistemes de reciclatge d'aigües grises.

Un cop adjudicades les obres, les dues empreses tenen un mes per acceptar l'oferta i, des d'aleshores, un mes per començar les obres. Lleure Esportiu Illa i Construccions PAI també estan negociant una futura gestió del camp de futbol de Mira-sol, ja que es connectarà amb el nou complex esportiu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Pregunta del milió d´euros: On estan el espais per els esports individuals? a Sant Cugat no nomes se fan activitats dirigides de fitness. 35 anys de concessió tenen el propietaris de la empresa, això suposa la jubilació assegurada. Els poliesportius actuals no contemplen adjuntar activitats d’entitats sinó d’empreses, això suposa menys espais gratuïts per la ciutadania i poca llum natural pels esportistes. En el àmbit ecològic es pot millorar les entrades de llum solar, no nomes per captar la energia sinó per estalviar-la. A part de un parc infantil es important tindre espais esportius exteriors per l’esport en general i per apoques estiuenques. Proposem d´idèntica manera que altres iniciatives a les escoles obrir una part d´aquest centres per a la ciutadania el caps de setmana.

CKSC. Enviat el 22/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.