ERC insta l'equip de govern a acabar el Pla de Mobilitat

Política

Publicat el 14/feb/08 per Nacho Vazquez

ERC reclama a l'equip de govern més celeritat en l'elaboració del Pla de Mobilitat i posa en dubte que el document estigui enllestit en la data prevista. Els republicans asseguren que aquest estudi és una de les prioritats bàsiques pel futur de Sant Cugat, ja que ha d'aportar solucions a la posada en funcionament d'equipaments com Esade i el centre Ikea.

ERC considera que el Pla de Mobilitat hauria de ser una realitat abans d'aquest estiu per reorganitzar el transport públic de tota la ciutat. Segons el portaveu dels republicans, Raül Grangé, el transport urbà de Sant Cugat no dóna resposta a les necessitats de mobilitat de la ciutadania. Per a ERC, altres prioritats en aquesta matèria són la promoció dels carrils bici i la instauració del 'bicing'.

Són paraules de Raül Grangé al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Raül Grangé

El Pla de Mobilitat s'hauria d'entregar abans de l'estiu. La ciutat va creixent i s'ha de donar resposta a Esade i Ikea.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Una altra de les apostes d'ERC és fer una normativa de paisatge urbà per evitar la densificació i donar uniformitat a l'estètica de la ciutat.