ERC demana respecte a les competències de l'EMD arran de la polèmica per l'avinguda de Baixador

L'alcalde, Josep Maria Vallès, va advertir que l'EMD podria perdre les competències si no posa la capa de rodament a la via


Imatge de la reunió entre Esquerra Sant Cugat i el president de l'EMD / Foto: ERC

Imatge de la reunió entre Esquerra Sant Cugat i el president de l'EMD / Foto: ERC

ERC ha mostrat el seu suport a l'EMD i a la seva autonomia i ha demanat que es respectin els àmbits competencials de l'entitat municipal descentralitzada. El grup municipal, que forma part tant del govern de Sant Cugat com del de l'EMD, respon així a les declaracions de l'alcalde, Josep Maria Vallès, que va advertir d'una possible retirada de competències si l'EMD no posava una capa de rodament a l'avinguda del Baixador. 'Els grans reptes de la vila s'han de resoldre conjuntament amb Sant Cugat, sense ingerències i respectant els àmbits competencials de cadascú', clama el tuit dels republicans.


La publicació s'ha fet després d'una trobada entre el president d'ERC, Oriol Cisteró, la secretària general del partit, Alba Gordó, el secretari d'Organització, Ramon Segura i el president de l'EMD, Juanjo Cortés.



El posicionament d'ERC és la resposta a l'advertència de l'alcalde, després que la junta de veïns aprovés portar a estudi la viabilitat de l'aplicació d'una capa de rodament a l'avinguda del Baixador mentre no arriba la urbanització. Vallès va avisar al govern valldoreixenc que 'si no s'hi posa' amb la capa de rodament de l'avinguda del Baixador, ho farà l'Ajuntament, encara que això suposi recuperar les competències delegades d'urbanisme. L'alcalde va defensar la necessitat de trobar una solució provisional per al veïnat d'aquesta via i va donar un termini de màxim tres mesos a l'executiu de Valldoreix per estudiar la proposta i donar una resposta a l'Ajuntament.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR