Sant Cugat se suma a les reivindicacions del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

El ple ha donat compte d'una declaració de la junta de portaveus en favors dels drets del col·lectiu, amb els vots en contra de PP i Vox


  • Comparteix:

Quatre noies d'esquena amb la bandera LGTBI durant la rua del Pride de Barcelona / Foto: Natàlia Segura (ACN)

Quatre noies d'esquena amb la bandera LGTBI durant la rua del Pride de Barcelona / Foto: Natàlia Segura (ACN)

L'Ajuntament s'agermana amb la defensa dels drets LGBTI+, en una crida per legitimar-los i avançar cap a un reconeixement legal dels drets de tothom. El ple de juny ha ratificat la declaració de la junta de portaveus per al 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull, on es manifesta la necessitat que els 'carrers, escoles, centres de treball, espais d'oci i llars siguin llocs on tothom pugui viure amb dignitat i orgull.' Tots els grups hi han estat d'acord, excepte el PP i Vox, que van votar en contra.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA DECLARACIÓ

El portaveu d'En Comú Podem (ECP), Ramon Gutiérrez, ha lamentat que el fet que aquesta declaració no hagi prosperat per unanimitat ha impedit que es llegís. "La presència de l'extrema dreta fa que hi hagi una espècia de censura, i no ho podem normalitzar", ha dit. Li ha respost el portaveu de Vox, Marcos Rodríguez, que ha defensat que el seu grup està en contra de "manipular i col·lectivitzar la gent, fins i tot, per la tendència sexual". "Totes les idees són respectables, menys les que van en contra dels drets humans", li ha retret el regidor dels comuns.


Gutierrez / Rodríguez

La presència de l'extrema dreta fa que hi hagi una espècie de censura. / Estem en contra de la col·lectivització, fins i tot per la tendència sexual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.