L'Ajuntament es compromet a millorar els carrers de Mas Gener

La moció del PSC aprovada inclou millores en la neteja, l'arranjament de voreres i l'eliminació de pintades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del barri de Mas Gener / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu del barri de Mas Gener / Foto: Google Maps

L'Ajuntament s'ha compromès a aplicar un seguit de mesures per millorar les condicions del barri de Mas Gener. La moció presentada pel PSC, amb les esmenes del govern, consta de millores del servei de neteja, l'arranjament de voreres i de l'asfaltatge, la neteja de la riera, l'eliminació de pintades, la instal·lació de pantalles acústiques, i que tot plegat es presenti al consell de barri de Mira-Sol. Aquestes han comptat amb el suport de tots els grups municipals, a excepció de l'abstenció de Vox.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El regidor del PSC José Gallardo ha explicat que la moció ha estat "consensuada amb veïns i veïnes". D'aquesta manera ha dit que la proposta és per "millorar aspectes del barri que no es van fer en l'anterior mandat ni en els anteriors". Tot i això, ha puntualitzat que "no es busca qui no ho ha fet, sinó trobar les solucions".

Aprovat amb esmenes

El text final ha comptat amb les esmenes del govern, en què es modifica el pas al servei de la neteja, per tal de poder-la ressituar en la planificació de manteniment que s'està duent a terme. Així doncs, s'ha acordat fer una reunió monogràfica amb el barri per explicar com serà el nou servei. Aquestes, també han rebut el suport de tots els grups municipals a excepció de Vox.

En Comú Podem i la CUP han tingut postures semblants. El regidor dels comuns Ramon Gutiérrez, però, ha lamentat que "hi ha barris de primera i altres que no ho són" i ha demanat que també hi hagi inversió en la dinamització social. Els cupaires han aprovat la moció amb un "sí crític", ja que la regidora, Ariadna Sierra, ha exposat que la preocupació hauria d'anar més enllà i que "hi ha un greuge als barris perifèrics o de muntanya". D'aquesta manera ha plantejat que cal un pla integral de barris que abasti totes les zones de la ciutat.

Retrets del PP i Vox

La moció també ha rebut el vot favorable del PP, encara que el seu regidor, Alfredo Bergua, ha subratllat que des dels populars fa anys que demanen una millora en el servei de neteja i d'arranjament de voreres en general per tota la ciutat.

L'única abstenció ha sigut la de Vox. El regidor Jordi Guirado ha apujat el to i ha acusat el PSC de representar "el pitjor del populisme i del socialisme". Vox va presentar una moció "similar" a la del PSC però per a tota la ciutat, i llavors el PSC hi va votar en contra. "Vostès estan acostumats a enganyar la gent i a fer veure que els preocupen els seus problemes. Si fos així de veritat, ja haurien votat a favor de la nostra moció", ha manifestat Guirado.




José Gallardo

El que pretén és millorar el barri. És una moció de consens. Ha sigut la intenció del PSC per millorar aspectes del barri que falten fer. Aquells que no es van fer en l'anterior mandat ni en els últims anys. No es busca fer qui no ho ha fet, sinó trobar la solució per donar resposta als veïns i veïnes que fan aquestes demandes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.