El PSC celebra la posada en marxa de l'hospital de dia a Rubí

Els socialistes asseguren que amb la construcció del Centre d'Alta Resolució Vicente Ferrer es farà realitat "una reivindicació històrica"


  • Comparteix:

Els membres del grup municipal socialista / Foto: Cugat Mèdia

Els membres del grup municipal socialista / Foto: Cugat Mèdia

El PSC celebra la posada en marxa de l'hospital de dia que es construirà per donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. El grup municipal assegura que aquest equipament, que es dirà Centre d'Alta Resolució Sanitària Vicente Ferrer, permetrà que els santcugatencs 'tinguin millors serveis públics i més a prop'. En aquest sentit, la portaveu socialista, Elena Vila, defensa que la construcció del centre respon a la demanda d'un hospital de referència i 'fa realitat una reivindicació històrica'. En un comunicat, el partit es posa a disposició del govern municipal perquè l'hospital 'sigui una realitat com més aviat millor'.

Aquest nou centre oferirà serveis com cirurgia major ambulatòria, cirurgia menor, hospitalització de dia, atenció urgent, proves complementàries, hemodiàlisi i diagnòstic per a la imatge. L'hospital de dia és un equipament hospitalari de menor dimensió que un hospital de referència, però pot atendre casos sense hospitalitzacions. MútuaTerrassa continuarà sent l'hospital de referència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.