Preocupació a l'EMD per casos 'd'activitats sense llicència' a Can Calopa

El govern de Valldoreix té voluntat d'entomar l'urbanisme, la seguretat i l'activitat que es desenvolupa al polígon


Temes relacionats

Les tarifes del complex esportiu de Valldoreix pugen un 3,1% (25/gen/24)


  • Comparteix:

Vista aèria del polígon de Can Calopa / Foto: Google Maps

Vista aèria del polígon de Can Calopa / Foto: Google Maps

L'EMD de Valldoreix vol posar ordre en l'urbanisme, la seguretat i l'activitat del polígon industrial de Can Calopa. Ho ha dit el vicepresident segon, Xavier Humet, a la junta de veïns d'aquest dijous, on ha advertit que s'ha detectat 'un problema greu', amb casos 'd'activitats sense llicència'. 'No volem que algun dia passi alguna cosa i siguem als titulars dels telenotícies', ha dit en resposta a una intervenció de la vocal de Junts Lluïsa Muñoz.

L'executiu descentralitzat es marca el repte de posar ordre en aquesta zona del territori, que es troba a l'altra banda de l'autopista, a tocar de la riera. "Com a EMD hem de ser responsables", ha dit Humet, que ha assenyalat els "riscos" de seguretat derivats de l'activitat d'algunes empreses de la zona. "A la gent a qui li has dit, li tornes a dir i no et fan cas tenim la intenció de posar sancions", ha anunciat.

De moment aquesta és una feina que està en marxa i no hi ha dades concretes sobre quantes companyies presenten irregularitats. "Ens preocupa l'urbanisme, les mesures de seguretat i l'activitat", ha dit el president de l'EMD, Juanjo Cortés, que ha explicat que l'administració descentralitzada ja ha tingut "una reunió interna i transversal" per tenir una radiografia i per "iniciar contactes". Cortés confia en reordenar el polígon, sobre el qual ha dit que "l'EMD no ha recepcionat la urbanització del polígon" i que és "la junta de compensació qui ho gestiona".




Xavier Humet

No volem que un dia passi alguna cosa i siguem titulars als telenotícies. "És que no hi havia llicència des de feia molts anys!". Hem de ser responsables. No fem les lleis, però les hem de complir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.