Jofre Llombart, nou membre del consell d'administració de Cugat Mèdia

El periodista santcugatenc substitueix Carme Matamala, que va renunciar al càrrec el setembre de l'any passat


  • Comparteix:

El periodista santcugatenc Jofre Llombart / Foto: Localpres

El periodista santcugatenc Jofre Llombart / Foto: Localpres

El periodista santcugatenc Jofre Llombart és nou membre del consell d'administració de Cugat Mèdia. El ple ha donat llum verda al seu nomenament amb els vots favorables de tots els partits excepte Vox, que s'ha abstingut. Llombart substitueix la també santcugatenca Carme Matamala, que va renunciar el setembre de 2022 després de poc menys d'un any ocupant el càrrec. La idoneïtat del periodista santcugatenc, que va iniciar la seva trajectòria professional a Ràdio Sant Cugat, ha estat avalada pel consell consultiu i assessor de Cugat Mèdia. Llombart ha treballat també a Catalunya Ràdio, RAC 1 i elnacional.cat. Entre 2021 i 2022 va ser secretari de Difusió de la Generalitat de Catalunya.

ESCOLTA-HO

D'altra banda, el ple també ha aprovat una modificació dels estatuts per poder considerar l'EPEL Cugat.cat 'mitjà propi', com ja ho és Promusa. Aquesta nova consideració facilita les relacions administratives recíproques entre l'entitat i l'Ajuntament. Aquesta modificació permetrà dotar de més agilitat els encàrrecs que l'Ajuntament fa a Cugat Mèdia, i a l'inrevés, facilitant, per exemple, la adhesió als contractes i licitacions marc.

I també s'ha aprovat l'última pròrroga del contracte programa, el full de ruta que detalla els objectius concrets del mitjà i proveeix dels fons necessaris per donar estabilitat a la prestació de qualitat del servei de comunicació audiovisual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.