Ferrer planteja un nou projecte alternatiu al Ragull Centre

Ajuntament i empresa extingiran el conveni signat i Junts retirarà el contenciós contra l'acord


Temes relacionats

Admès a tràmit el recurs contenciós administratiu de Junts per Sant Cugat contra el conveni de Ragull Centre ( 7/jun/22)

El Ragull Centre tira endavant tot i l'advertència de Junts de portar-ho als tribunals (21/feb/22)

Així serà el nou Ragull Centre ( 7/feb/22)


  • Comparteix:

Imatge del projecte anterior / Foto: Aquidos

Imatge del projecte anterior / Foto: Aquidos

El Ragull Centre, el projecte per fer habitatge públic i privat al solar propietat del Grup Ferrer, no es farà. L'empresa ja l'ha descartat i planteja un projecte privat alternatiu. Ho ha avançat aquest divendres l'alcalde, Josep Maria Vallès, qui ha concretat que s'extingirà el conveni signat pel govern anterior i la farmacèutica. Una vegada fet, ha anunciat Vallès, Junts retirarà el contenciós contra aquest mateix conveni.

"Està en vies de solució", ha assegurat l'alcalde. Segons ha explicat en la roda de premsa de valoració dels 100 dies de govern, l'Ajuntament i Ferrer s'han reunit i han acordat aturar el projecte del Ragull Centre. L'empresa, però, ha plantejat un projecte alternatiu per aquest solar de la seva propietat, amb el qual, ha dit Vallès, "la ciutat també hi guanyarà".

Tot i que no s'han concretat més detalls del nou projecte, el tinent d'alcaldia, Bernat Picornell, ha recordat que el solar s'integra en "un espai de la ciutat que cal acabar de pensar". Es tracta de la zona industrial entre el final de l'avinguda de Cerdanyola, l'avinguda de Roquetes i Can Magí, i la intenció és "redefinir l'espai" i aconseguir també habitatge.






Josep Maria Vallès

Això està en vies de solució hi haurà un porjecte alternatiu al que estava previst.

Bernat Picornell

És tot un espai en què hem de pensar bé què fem. Sempre tenint en compte que d'alguna manera o una altra hem d'aconseguir habitatge de protecció oficial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.