Brugarolas avança que el pressupost de 2024 serà 'més contingut' que els anteriors

El tinent d'alcaldia d'Economia critica la previsió d'ingressos del seu predecessor i el PP demana mirar si hi poden haver responsabilitats legals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Carles Brugarolas / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Carles Brugarolas / Foto: Cugat Mèdia

El tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas, avisa que la situació en què es troben els comptes municipals plantegen un escenari que impedirà al govern 'implementar el programa amb plenitud'. 'El pressupost 2024 serà més contingut que els precedents, més realista', ha avançat. Tot plegat ho ha dit aquest dilluns al ple municipal de juliol, el primer ordinari del mandat, on ha retut compte dels estats d'execució dels pressupostos. Brugarolas assegura que, fruit de la gestió de l'executiu anterior, hi ha una mala previsió quant als ingressos.

ESCOLTA-HO

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, s'ha sumat a les crítiques de la feina que va capitanejar durant el mandat passat el socialista Pere Soler i ha reclamat informació per si es poden exigir responsabilitats legals al llavors responsable de la cartera d'Hisenda. Brugarolas ha dit que desconeix si existeixen "il·lícits il·legals" que permetin fer aquest tipus de demanda. En tot cas, ha dit que des de l'àrea d'Economia s'està treballant per detallar la situació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.