La creació de la figura de gerent, el confort climàtic a les escoles i un pacte en matèria d'equipaments, al ple de juliol

La sessió plenària, la primera del nou mandat, es podrà seguir en directe a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la sala de plens / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la sala de plens / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El ple municipal de juliol, que té lloc dilluns vinent, aprovarà la modificació de la relació de llocs de treball del personal directiu de l'Ajuntament per crear el lloc de treball de gerent, que ocuparà l'extinent d'alcaldia Jordi Joly. En els darrers quatre anys, en lloc d'aquesta figura hi ha hagut un coordinador general, que ara desapareix. Per altra banda, el ple aprovarà una moció institucional per garantir el confort climàtic a les escoles de la ciutat a partir de l'estiu que ve i debatrà la idoneïtat d'assolir un pacte de ciutat en matèria d'equipaments. La sessió ordinària de juliol començarà a les 15 h i es podrà seguir en directe a través de Cugat Mèdia. A les 19 h la sessió s'aturarà per donar pas a l'audiència pública.


ORDRE DEL DIA

DESPATX D'OFICI

1.- Proposta d'aprovació dels esborranys de les actes dels Plens de dates 17 i 26 de juny (constitutiva i extraordinària respectivament) i 11 de juliol de 2023 (extraordinària).

2. - Dació de compte dels decrets dictats per aquesta alcaldia i tinències d'alcaldia, així com els dels organismes autònoms del PME, de l'OAMCCSC i de l'IGEPESI.

ALCALDIA

Cultura i esports

3. - Designació de les dues festes locals per a l'any 2024.

ECONOMIA, CONEIXEMENT I ORGANITZACIÓ

Economia i Hisenda

4. - Dació de compte de l'estat dels treballs del Pla anual de control financer durant el primer semestre de l'exercici 2023.

5. - Dació de compte dels estats d'execució a 30 de juny de 2023 dels Pressupostos de l'Ajuntament, dels seus organismes autònoms i de l'Entitat Pública Empresarial.

6. - Dació de compte al Ple dels reconeixements extrajudicials de crèdit aprovats per la Junta de Govern Local durant el període de l'11 de maig al 16 de juny de 2023 segons delegació efectuada en JGL per acord plenari de 10.05.2023.

7. - Proposta d'aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars.

8. - Expedient de modificació núm. 21 del Pressupost de l'Ajuntament per a l'exercici 2023.

9. - Autorització a PROMUSA d'una operació de crèddit a llarg termini per finançar adquisició d'habitatge.

Recursos humans

10. - Modificació del Catàleg de llocs de treball i les responsabilitats bàsiques pel personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

11. - Modificació de la relació de llocs de treball del personal directiu de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, per a la creació del lloc de treball de gerent/a.

12. - Modificació de la relació de llocs de treball del personal directiu de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, per a la creació dels llocs de treball de direccions d'àrees i la supressió del lloc de treball de coordinador/a general.

DRETS, DINAMITZACIÓ DE LA CIUTAT, COMERÇ I SEGURETAT

Comerç i Dinamització Productiva

13. - Aprovació de la despesa corresponent al 1r i 2n trimestre 2023 de l'Associació de Concessionaris del Mercat Torreblanca, per al seu pagament.

GESTIÓ URBANA, MOBILITAT I CANVI CLIMÀTIC

Serveis Urbans

14. - Ratificació del Decret d'Alcaldia núm. 3493/2023 de data 10 de juliol de 2023, per la presentació d'al·legacions al recurs especial en matèria de contractació (expedient número N2023-0264 i N-2023-0276) interposat per l'empresa FCC AQUALIA, S.A. contra l'adjudicació del contracte mixt de serveis de manteniment del clavegueram i de construcció de les escomeses de connexió a la xarxa de clavegueram municipal de Sant Cugat del Vallès.

15. - Aprovació de la segona pròrroga del contracte de serveis del manteniment de les portes automàtiques instal·lades a les dependències de l'Ajuntament.

Urbanisme i Medi Natural

16. - Ratificació de la Resolució d'Alcaldia núm. 648, de 14.02.2023, relativa a la designa de
defensa i representació municipal en el recurs contenciós administratiu núm. 343/2022-B - Exp.41175/2022 - CASE 6, S.L. - "Cafè Catalunya" com a bé cultural.

17. - Ratificació de la Resolució d'Alcaldia núm. 1338, de 21.03.2023, relativa a la designa de defensa i representació municipal en el recurs contenciós administratiu núm. 194/2022 - Exp.53288/2022 - CASE 6, S.L. - MpPGM a l'àmbit del "Cafè Catalunya".

18. -Ratificació de la Resolució d'Alcaldia núm. 760, de 20.02.2023, relativa a la designa de defensa i representació municipal en el recurs contenciós administratiu núm. 237/2022-F - Exp.28168/2022 - Junts per Sant Cugat - Conveni MpPGM Can Magí.

19. - Ratificació de la Resolució d'Alcaldia núm. 761, de 20.02.2023, relativa a la designa de defensa i representació municipal en el recurs contenciós administratiu núm. 229/2022-V - Exp.31862/2022 - Junta de Compensació del Sector B de Can Cortés.

MOCIONS INSTITUCIONALS

20. - Moció institucional per garantir el confort climàtic a les escoles.

MOCIONS DE GRUPS MUNICIPALS

21. - Moció de grup municipal del Partit Popular de Sant Cugat amb l'objectiu d'assolir un pacte de ciutat en matèria d'equipaments.

CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN

22. - Control i fiscalització dels altres òrgans de govern.

23. - Precs, preguntes i interpel·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.