La secció d'hoquei herba del Junior exhibeix els títols de lliga a l'ajuntament

El primer equip femení i el segon equip masculí han portat els trofeus a la sala de plens del consistori

La sala de plens s'ha omplert per la recepció del Junior / Foto: Ajuntament

Hoquei

Publicat el 19/jun/23 per Pau Vázquez

La secció d'hoquei herba del Junior ha exhibit els títols de lliga aconseguits aquesta temporada a la sala de plens de l'ajuntament. La recepció, encapçalada per l'alcalde, Josep Maria Vallès, s'ha celebrat aquest dilluns i ha servit per reconèixer els mèrits del primer equip femení i el segon equip masculí del club blau-i-negre. Enguany, les santcugatenques han fet història en guanyar per primera vegada la lliga després de perdre set finals. Per la seva banda, el Junior B s'ha proclamat campió de la Divisió d'Honor B.


Carlota Petchamé i Gigi Oliva amb Vallès i la copa de la lliga / Foto: Ajuntament

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha remarcat que els èxits del club santcugatenc són també "un moment de celebració per a la ciutat". Vallès ha narrat com va viure la final del conjunt femení davant el Club de Campo i ha emplaçat el president del Junior, Marcos Hofman, a "parlar de projectes de ciutat molt interessants".

Hofmann ha reivindicat el club com un actiu de la ciutat. "Passegem el nom de la ciutat allà on anem i ara tornarem a Europa a passejar el nom de Sant Cugat", ha destacat el president de l'entitat blau-i-negre. Durant l'acte també han parlat la capitana del femení, Carlota Petchamé, i el segon capità del masculí B, Mateo Calvo, que han agraït al consistori i a l'afició el suport rebut durant la temporada.




DECLARACIONS

Josep Maria Vallès

Avui és un dia important, és un dia de celebració, no només per l'Ajuntament, sinó per la ciutat de Sant Cugat. És una festa de celebració per la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Marcos Hofmann

Som un club de Sant Cugat. Passegem el nom de la ciutat allà on anem. Ara anirem a Europa i el tornarem a passejar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio