Benejam, escollit oficialment el cap de llista del PP a Sant Cugat

El líder dels populars es proposa posar fi al tripartit d'esquerres amb una proposta de "centre dreta constitucionalista"


  • Comparteix:

Manuel Reyes, Álvaro Benejam i Alejandro Fernández a Sant Cugat en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Manuel Reyes, Álvaro Benejam i Alejandro Fernández a Sant Cugat en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Només quedava la ratificació formal, i aquesta ha arribat aquest dimarts: Álvaro Benejam ja és l'alcaldable del Partit Popular a Sant Cugat. La direcció del PP de Barcelona i de Catalunya l'ha escollit per encapçalar per quart cop la llista electoral de la ciutat. Benejam va ser regidor del ple en el mandat del 2011 i del 2015, però el 2019 no va treure prou vots i el PP va quedar fora. En un comunicat de premsa, el líder popular es compromet a treballar per acabar amb el govern tripartit d'esquerres i a ser decisiu amb una proposta de 'centre dreta constitucionalista'.

Benejam, també president del PP a Sant Cugat, considera que la política impositiva del govern municipal és el motiu pel qual els veïns de la ciutat marxen a altres ciutats. De la mateixa manera, diu que "les polítiques de l'ajuntament d'esquerres han fet de Sant Cugat una ciutat més insegura i bruta".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.