Valldoreix estrena un web 'més accessible' després de 10 anys

La nova eina, en línia des de divendres passat, s'ha presentat aquest dilluns a l'EMD de Valldoreix

El vocal de l'EMD Bernat Gisbert a la presentació del nou web / Foto: EMD de Valldoreix

Política

Publicat el 7/nov/22 per Sara Bella

L'EMD de Valldoreix estrena nou web: més accessible, més intuïtiu i amb un disseny més modern. Tot plegat per 'millorar l'experiència de la ciutadania' i 'garantir molt més la transparència'. Així ho ha explicat el vocal de l'EMD de Comunicació i Noves Tecnologies, Bernat Gisbert, en l'acte de presentació de l'eina, que ha costat al voltant de 8.000 euros i que està en línia des de divendres passat. Aquest nou web substitueix una pàgina que s'havia estrenat l'any 2012, 10 anys enrere.

Amb aquesta nova eina, segons ha explicat Gisbert, també s'ha volgut simplificar la tramitació en línia. Així, l'usuari pot accedir des de la pàgina d'inici mateix als tràmits més sol·licitats, com demanar cita prèvia o accedir a la seu electrònica. No obstant això, el vocal ha aclarit que es tindrà en compte la bretxa digital i que des de l'EMD oferiran suport a aquelles persones que no tinguin accés a internet o no disposin de coneixements digitals.

Una altra de les funcionalitats que s'ha volgut prioritzar és l'accés a l'agenda. Així, a la pàgina d'inici ja es poden veure, a la columna dreta, els actes destacats i, a través d'un botó, es pot consultar l'agenda completa.

Per acabar, el vocal ha volgut agrair la bona predisposició i participació de l'oposició de l'EMD que, a través dels suggeriments i esmenes, "també han col·laborat en la creació del web".


DECLARACIONS

Bernat Gisbert

També volem que l'experiència de l'usuari sigui molt agradable, amb una interfície gràfica directa i propera, que sigui fàcil de trobar i de fer qualsevol tràmit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio