Un programa d'intel·ligència artificial per llegir matrícules i el nou contracte de recollida de Voluminosos i Punt Verd, al ple extraordinari d'aquest dilluns

També es votaran dues modificacions de pressupost i el reconeixement de crèdit de dos contractes


  • Comparteix:

Imatge del ple municipal del mes de juliol passat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del ple municipal del mes de juliol passat / Foto: Cugat Mèdia

El curs polític comença aquest dilluns a Sant Cugat amb un ple extraordinari en el qual s'aprovarà l'expedient de contractació de dues licitacions importants. Per un costat la contractació d'un programa d'intel·ligència artificial per llegir matrícules i aplicar polítiques a partir dels resultats; i per l'altre la del nou contracte dels serveis de recollida de voluminosos, cartó comercial, fracció vegetal, recollides selectives especials i els serveis de manteniment i gestió del Punt Verd. A banda, també se sotmetran a aprovació del ple dues modificacions del pressupost de 2022, a més del reconeixement de crèdit de dos contractes. El ple començarà a les 16.30 h i es podrà seguir en directe en streaming a Cugat Mèdia.

L'àrea d'Innovació, Transparència i Bon Govern vol contractar un programa d'intel·ligència artificial que permeti recollir i analitzar dades basant-se en les imatges captades per les diferents càmeres repartides per la ciutat. L'objectiu és llegir les matrícules dels cotxes que circulen per Sant Cugat per poder optimitzar la Zona de Baixes Emissions i també per controlar els fluxos de trànsit. Un cop contractada, aquest programa es posarà a disposició de totes les àrees de l'Ajuntament.

ORDRE DEL DIA

PRESIDÈNCIA, HISENDA, SERVEIS URBANS, MOBILITAT I SEGURETAT

Presidència, Economia i Hisenda

1.- Proposta d'aprovació de l'expedient de modificació número 7 del pressupost de l'Ajuntament per a l'exercici 2022. (Exp. 34678/2022)

2.- Proposta d'aprovació de l'expedient de modificació número 10 del pressupost de l'Ajuntament per a l'exercici 2022. (Exp. 34683/2022)

3.- Proposta d'aprovació de reconeixements extrajudicials de crèdit per contractacions irregulars. (Exp. 32036/2022)

Serveis Urbans, Mobilitat i Transport

4.- Proposta d'aprovació de l'expedient de contractació del contracte dels serveis de recollida de voluminosos, cartró comercial, fracció vegetal, recollides selectives especials i els serveis de manteniment i gestió del Punt Verd del centre, punts verds mòbils i mini punt verd del mercat Torre Blanca. (Exp. 24851/2022)

BON GOVERN, TRANSPARÈNCIA I PARTICIPACIÓ

Innovació, Transparència i Bon Govern

5.- Proposta d'aprovació de l'expedient de contractació per a l'adjudicació per procediment obert harmonitzat del subministrament, instal·lació i configuració d'una Plataforma d'analítica de dades i matricules, basada en la informació d'imatges de càmeres de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (8740/2022 - 50/2022).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.