Admès a tràmit el segon recurs de SOS Bosc Volpelleres i ADENC per aturar la construcció de La Mirada

Els ecologistes també presentaran un recurs especial davant del Tribunal Català de Contractes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del parc del Bosc de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del parc del Bosc de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

El Jutjat Contenciós número 8 de Barcelona ha admès a tràmit el recurs contenciós administratiu que van interposar SOS Bosc Volpelleres i ADENC (Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura a Catalunya) contra l'aprovació del projecte executiu per a la construcció del nou edifici de l'escola La Mirada, així com l'aprovació del projecte de tales i trasplantament d'arbrat. A banda, es van sol·licitar mesures cautelars que estan pendents de resoldre.

Les dues entitats han anunciat també que presentaran un recurs especial davant del Tribunal Català de Contractes contra la licitació de les obres del projecte de tales i trasplantaments d'arbres, dins la parcel·la on es preveu edificar La Mirada. "Esperem que les agressions al bosc que cadascuna d'aquestes obres suposaria no es duguin a terme", asseguren SOS Bosc Volpelleres i ADENC en un comunicat de premsa.

Més suport a la causa dels ecologistes

Per la seva banda, el Club Muntanyenc ha expressat el seu suport "a la defensa de la integritat" del parc del Bosc de Volpelleres. Ho han fet a través d'un manifest a la seva pàgina web en què parlen del bosc com una "baula imprescindible del corredor verd del Vallès i una peça clau de la infraestructura verda del municipi". També asseguren que constitueix una font de salut i de qualitat de vida per les persones que viuen al seu entorn.

La Mirada, una cursa d'obstacles

L'escola La Mirada es comença a projectar el 2005. No és fins al 2016 que el centre inicia la seva activitat, però en mòduls. Una situació que ha mantingut fins a l'actualitat a l'espera d'un edifici definitiu. Una construcció que no acaba d'arribar per diversos entrebancs administratius, però que ara ja té aprovada una segona licitació a l'espera de l'adjudicació de les obres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Després tanta prepotència mostrada, amb aquest afer, algu, i potser hauria de ser la Sr.Ingla, pensa dimitir ? O bé ens farà passar vergonya a la majoria de Santcugatencs , fins l’últim dia….

Pere Ferrer Morello. Enviat el 4/jul/22


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.