Sant Cugat i Barcelona actualitzen els seus límits municipals 100 anys després

La ciutat ja ha ajustat la seva delimitació amb tots els municipis limítrofs, tret de Cerdanyola


  • Comparteix:

Imatge de Barcelona des de Collserola / Foto: Cugat Mèdia (Anna González)

Imatge de Barcelona des de Collserola / Foto: Cugat Mèdia (Anna González)

Sant Cugat i Barcelona han acordat i ajustat els límits entre els dos termes municipals. Es tracta d'una actualització, que el ple ha aprovat aquest dilluns, que no es feia des del 1917, i ha suposat anys de treballs, ara més precisos gràcies a les noves tecnologies. Amb la posada al dia amb Barcelona, Sant Cugat ja ha completat més del 78% del seu perímetre i només té pendent la part a tocar amb Cerdanyola del Vallès, com ha concretat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch.

ESCOLTA-HO

Aquesta actualització amb Barcelona, que suposa 14,9 km i el 31,5% del límit de Sant Cugat, no afecta cap finca en sòl urbà dels barris santcugatencs. Així, ja s'han completat les operacions de delimitació amb Sant Feliu de Llobregat, el Papiol, Sant Quirze del Vallès, Molins de Rei, Rubí i Castellbisbal.

L'àmbit amb Cerdanyola, que és el que queda pendent, suposa 10,2 km de llargada, el 21,5% del total del límit del municipi.

Els límits de Sant Cugat s'estenen en uns 47.000 metres quadrats.




Francesc Duch

Aquesta delimitació té una llargada de 14.921 metres i correspon al 31,5% del límit del terme municipal de Sant Cugat, que en total té una llargada de 47.000 metres quadrats. Ja s'ha completat l'ajust del 78,5% del seu recorregut, als termes de Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, el Papiol, Castellbisbal, Rubí, Sant Quirze i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.