L'ANC de Sant Cugat celebra el 10è aniversari amb l'objectiu d'implicar-se políticament

L'assemblea vol tornar a tenir importància i reflotar el moviment independista


  • Comparteix:

Celebració del 10è aniversari de l'ANC / Foto: Cugat Mèdia

Celebració del 10è aniversari de l'ANC / Foto: Cugat Mèdia

L'ANC de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte el 10è aniversari a la plaça de l'U d'octubre amb la mirada posada al present i al futur de l'independentisme. El coordinador del secretariat de l'ANC de Sant Cugat, Artur Royo, ha ressaltat que 's'ha perdut pes en els darrers anys i que volen tenir un paper més important a nivell polític'. L'assemblea local té 1.000 socis i 1.500 simpatitzants. La celebració ha acabat amb una xocolatada i amb un concert dels Garlics.

La celebració s'ha obert amb diferents parlaments on han participat diferents personalitats com Joan Contijoch, impulsor de l'ANC. "La pressió, que com assemblea, fèiem en els partits polítics, des de fora, perquè ells tiressin endavant el projecte del procés, això ja fa força temps que veiem que no funciona, els partits van cap als seus partidismes. I a l'assemblea li tocarà fer un pas endavant, fer un pas endavant voldrà dir implicar-se políticament", afirma Artur Royo.




Artur Royo

La pressió, que com assemblea fèiem els partits polítics, des de fora, perquè ells tiressin endavant el projecte del procés



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.