Ramon Gutiérrez (alcaldable d'En Comú Podem): 'Ens cal superar el Sant Cugat de cartó pedra'

Jéssica Albiach, Laura Campos i Conchi Abellán han participat en l'acte de presentació del candidat


Temes relacionats

Ramon Gutiérrez, alcaldable d'En Comú Podem a Sant Cugat a les eleccions municipals de 2023 (30/mai/22)


  • Comparteix:

Laura Campos, Ramon Gutiérrez, Jéssica Albiach i Conchi Abellán a la presentació / Foto: Cugat Mèdia

Laura Campos, Ramon Gutiérrez, Jéssica Albiach i Conchi Abellán a la presentació / Foto: Cugat Mèdia

Ramon Gutiérrez s'ha presentat públicament com a alcaldable d'En Comú Podem a Sant Cugat per a les eleccions municipals de 2023, aquest divendres, a la plaça de Lluís Millet. L'han acompanyat la presidenta d'En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, la coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán, i l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos. Durant el seu discurs, Gutiérrez s'ha mostrat emocionat i optimista, i ha assegurat que 'un bon resultat seria guanyar'. 'Ens cal transformar la ciutat i ens cal superar el Sant Cugat de cartó pedra', ha sentenciat.

"Espai públic, temps, bon tracte i viure en comunitat" són, segons Gutiérrez, els principals eixos del programa d'En Comú Podem a Sant Cugat i, amb els quals, "podrem fer un Sant Cugat just, segur i més feliç", ha dit. L'alcaldable ha carregat contra el govern "basat només en el totxo" i ha assegurat que "ens cal transformar la ciutat". "Necessitem horitzons d'esperança que ens facin creure en un futur millor", ha conclòs.

Suport a la candidatura

"Avui declarem alt i clar que prenem la decisió de ser el proper govern de Sant Cugat i a més ho fem amb el millor candidat, ho fem amb el Guti", ha expressat, amb contundència, Jéssica Albiach. Per la seva banda, Campos s'ha mostrat molt il·lusionada amb la candidatura "del nostre estimat Guti", a qui ha definit com "el gran pacificador i solucionador de la comarca" i algú que "sempre busca el punt de trobada entre posicions divergents i antagòniques".

Finalment, Abellán ha volgut reconèixer "la generositat que han demostrat les militàncies dels dos espais per vertebrar al municipi una alternativa unificada, transformadora, feminista i ecologista". En aquest sentit, el portaveu de Podem Sant Cugat, Américo Ologaray, també ha mostrat públicament el seu suport a la candidatura de Gutiérrez.




Jéssica Albiach

Avui declarem alt i clar que prenem la decisió de ser el proper govern de Sant Cugat, i a més ho fem, amb el millor candidat, ho fem amb el Guti.

Ramon Gutiérrez

Espai públic, temps, bon tracte i vida en comunitat. És la millor proposta per fer un Sant Cugat just, segur i més feliç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.