Ramon Gutiérrez, alcaldable d'En Comú Podem a Sant Cugat a les eleccions municipals de 2023

Les assemblees de les dues formacions que es presenten en coalició han avalat per unanimitat la candidatura


Temes relacionats

En Comú Podem critica el govern per començar l'any sense el pressupost aprovat (13/gen/22)

Podem i els Comuns es presentaran junts a les pròximes eleccions municipals (30/nov/21)


  • Comparteix:

Ramon Gutiérrez al centre acompanyat a la roda de premsa d'Aina Balada i Américo Ologaray

Ramon Gutiérrez al centre acompanyat a la roda de premsa d'Aina Balada i Américo Ologaray

Ramon Gutiérrez serà l'alcaldable d'En Comú Podem a Sant Cugat per a les eleccions municipals de 2023. Les assemblees de les dues formacions, d'En Comú i de Podem, que es presentaran en coalició en aquests comicis, han votat per unanimitat perquè Gutiérrez encapçali la llista. L'objectiu dels comuns és 'combatre les desigualtats per millorar la vida de tothom perquè cap persona es quedi ni sola ni enrere'.

En Comú Podem es presenta a les properes eleccions municipals amb les ganes de "recuperar protagonisme". És per això que estan convençuts que "hem elegit el millor candidat", com ha explicat en roda de premsa Américo Ologaray, portaveu municipal de Podem Sant Cugat.

Ramon Gutiérrez considera que les dues formacions juntes (es van presentar per separat en els darrers comicis electorals i cap de les dues va obtenir representació al ple municipal) estan passant per "un moment millor del que estàvem fa uns anys per afrontar les eleccions". L'objectiu principal és "combatre les desigualtats" que, asseguren, viuen ciutats grans com Sant Cugat "a punt dels 100.000 habitants" per seguir "l'estela del municipalisme transformador". Gutiérrez s'ha mostrat davant la premsa molt segur i amb un missatge clar: "ens sentim preparats i anem a totes".

En aquest sentit, Gutiérrez ha afegit que l'objectiu principal és governar i tenir l'alcaldia, però que, sobretot, la fita amb la qual treballen és estar presents a l'Ajuntament. És per això, que no tanquen la porta a possibles pactes postelectorals amb el tripartit que governa actualment (ERC, PSC, CUP), tot i mostrar-se també molt crítics amb el paper que estan desenvolupant, ja que "no tenim un govern tan diferent com voldríem o ens agradaria", ha explicat Gutiérrez.

En Comú Podem té previst decidir la llista electoral passat l'estiu.




Ramon Gutiérrez

És important que a la política santcugatenca s'hi faci un municipalisme que transformi la ciutat en una més resilient amb temes climàtics, que sigui una ciutat que faci que l'espai públic sigui per a tothom i lluiti contra les desigualtats generant més xarxa i més comunitat i que ningú quedi sol.

Ramon Gutiérrez

El govern actual està seguint, en moltes coses, les dinàmiques que ells ja s'han trobat. Entenem les limitacions que han sigut moltes, però tot i així, trobem a faltar certa actitud i valentia i voluntat de transformar el discurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.