La modificació de pressupost d'11 milions i l'avinguda Baixador, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

ERC i la CUP admeten l'error de presentar el punt de la modificació de pressupost pocs minuts abans del ple de dilluns


Temes relacionats

El govern impulsa una modificació pressupostària de més d'11 milions per finançar projectes i programes de ciutat (16/mai/22)

L'Ajuntament insta l'EMD de Valldoreix a aprovar el projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador (16/mai/22)


  • Comparteix:

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha girat al voltant de la modificació de pressupost d'11 milions d'euros aprovada al ple de dilluns i la polèmica competencial sobre la urbanització de l'avinguda Baixador. Respecte al primer tema, tant ERC com la CUP han demanat disculpes per la forma com es va dur al ple, per urgència i entregant la documentació a l'oposició només 5 minuts abans de l'inici del plenari. Pel que fa al contingut, Cs ha lamentat que entre les modificacions del pressupost hi ha projectes que ells havien demanat a les al·legacions al pressupost i que van ser rebutjades.

ESCOLTA-HO

Han participat en la tertúlia d'aquest dimecres Joan Puigdomènech, regidor de Junts per Sant Cugat; Oriol Cisteró, president d’Esquerra Republicana de Sant Cugat; Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans; i Lourdes Llorente, regidora de la CUP.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.