Ingla té cinc dies per complir l'ordre del jutjat sobre els cartells a la façana de l'Ajuntament

La secretària judicial li ha entregat l'ordre en persona, però l'alcaldessa manté que ella ja va complir la sentència el juny passat


Temes relacionats

Mireia Ingla: 'A la façana de l'ajuntament no hi ha cap cartell que parli de presos polítics ni de llaços grocs' (18/mar/22)

Mireia Ingla haurà de pagar 500 euros de la seva butxaca a la setmana fins que no es retirin tots els llaços grocs de dins l'ajuntament (17/mar/22)


  • Comparteix:

Mireia Ingla en el moment de rebre l'ordre del jutjat de la secretària judicial / Foto: Ajuntament

Mireia Ingla en el moment de rebre l'ordre del jutjat de la secretària judicial / Foto: Ajuntament

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha signat aquest matí l'ordre que li ha entregat en mà la secretaria judicial del jutjat número 10 en què se li ha comunicat que té cinc dies per retirar els cartells que hi ha a la façana de l'ajuntament. Ingla ha explicat a les xarxes socials aquest fet i ha reiterat que la sentència que l'obligava a retirar la pancarta dels presos polítics ja la va complir el mes de juny passat 'en contra de la meva voluntat'. Segons l'escrit de la jutge, considera que l'alcaldessa va actuar de 'mala fe' quan va 'substituir' la pancarta gran per cartells a les finestres amb el mateix missatge polític. Actualment, des de l'exterior de l'ajuntament es veuen dos cartells enganxats per dins les finestres d'uns despatxos on es pot llegir 'amnistia' i 'llibertat' i un altre on es veu el raper Pablo Hasél. També es pot veure com a la paret de dins d'un altre despatx hi ha un tercer cartell de 'llibertat presos polítics'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.