El ple rebutja començar a definir els usos de la masia de Torre Negra

L'equip de govern ha desestimat la moció de junts perquè la considera "prematura"


  • Comparteix:

Façana de la Masia de Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

Façana de la Masia de Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

El ple ha rebutjat la moció de Junts per Sant Cugat per definir el pla d'usos de la masia de Torre Negra mitjançant la creació d'una comissió i l'organització d'un procés participatiu ciutadà. El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha argumentat la negativa de l'equip de govern adduint que 'la moció és molt prematura' i que abans d'establir processos participatius 'hi ha molta feina d'adequació de l'entorn i de museïtzació prèvia'.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El regidor de Junts Josep Maria Vallès ha estat l'encarregat de defensar la moció i ha preguntat, davant l'oposició de l'equip de govern, en quin termini estarà enllestida la feina prèvia. Soler no ha volgut concretar una data exacta, però ha parlat "d'uns mesos".

La moció ha rebut els vots a favor de Junts, Ciutadans i la regidora no adscrita, i els 13 vots en contra dels tres grups de l'equip de govern.


Josep Maria Vallès /

Junts per Sant Cugat considerem que no és sobrer posar-nos a treballar per decidir les finalitats de Torre Negra / Creiem que aquesta moció és prematura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.