El PP insta la Generalitat a pagar la part que li correspon de les obres de La Mirada

El president del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam, disposat a ser de nou alcaldable


  • Comparteix:

Manu Reyes, Dolors Montserrat i Álvaro Benejam / Foto: Cugat Mèdia

Manu Reyes, Dolors Montserrat i Álvaro Benejam / Foto: Cugat Mèdia

El PP vol que la Generalitat pagui la part que li correspon per a la construcció de l'edifici de l'escola La Mirada. El grup parlamentari ha presentat esmenes al pressupost del Govern perquè inclogui una partida destinada a aquests treballs, xifrats en més de 8,8 milions d'euros. D'aquests, 5,2, els ha de pagar la Generalitat i la resta l'Ajuntament; l'administració local, de fet, ja ha avançat pagaments per agilitzar la construcció. Tot plegat ho ha donat a conèixer aquest divendres el president de PP, Álvaro Benejam, que, a falta del vistiplau del partit, ha fet públic el seu desig de ser alcaldable a les eleccions municipals de 2023.

"Ara tenim el problema que el govern de l'Ajuntament ha dilatat aquest tema amb l'excusa dels problemes mediambientals", ha apuntat Benejam, que també ha carregat contra la gestió de l'executiu de mandats anteriors, que ha titllat de "nefasta". "Volem que assumeixin que no han fet bé les coses i que reclamin a la Generalitat pressupost per al 2022 per pagar aquesta escola", ha reclamat. Benejam també ha apuntat que amb els canvis que ha patit el projecte de construcció de l'edifici, també s'hauria hagut de revisar el conveni entre l'Ajuntament i la Generalitat.

Economia i Covid
Benejam s'ha acompanyat aquest divendres de la diputada del PP al Parlament Europeu Dolors Montserrat i del president provincial, Manu Reyes. L'europarlamentària ha carregat contra la gestió del govern espanyol de la pandèmia i ha reclamat una comissió d'investigació al respecte, sobretot arran de les paraules de la vicepresidenta tercera del govern, Yolanda Díaz, on deixava veure que el seu equip es preparava per fer front a la pandèmia abans que aquesta copegés l'Estat espanyol.

Montserrat ha defensat que el PP és una opció amb garanties per fer front a situacions de crisi i ha defensat la gestió que fa el grup popular europeu al capdavant de la Comissió Europea. També ha carregat contra la gestió de l'executiu espanyol: "L'únic que proposa és derogar la reforma laboral del PP, que encara genera llocs de treball", ha criticat.

Per la seva banda, el president del PP a la província de Barcelona, Manu Reyes, ha defensat que l'acció del partit passa per "posen al centre les persones".




Álvaro Benejam

Que s'inclogui al pressupost de la Generalitat un pagament a l'Ajuntament de Sant Cugat perquè tingui els diners del cost de La Mirada.

Dolors Montserrat

L'únic que proposa el govern espanyol és derogar la reforma laboral, que genera riquesa i llocs de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.