Les juntes comarcal i local del PP es reuneixen a Sant Cugat per escalfar motors per a les pròximes municipals

A la reunió s'han tractat temes com la pujada de la llum, la inseguretat ciutadana i la denegació del concert a les escoles que segreguen per sexe


  • Comparteix:

Manu Reyes, Álvaro Benejam i Alfredo Bergua / Foto: Cugat Mèdia

Manu Reyes, Álvaro Benejam i Alfredo Bergua / Foto: Cugat Mèdia

El president del Partit Popular (PP) a Sant Cugat, Álvaro Benejam, i el president del PP a la província de Barcelona i exalcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, s'han reunit aquest divendres amb la junta del partit comarcal del Vallès Occidental i la junta local de Sant Cugat. L'objectiu de la trobada, segons Benejam, era 'unir estratègies amb els municipis de la comarca, que bona falta ens fa'. El president de la formació local ha valorat l'experiència 'com a alcalde d'un municipi tan important com Castelldefels' de Reyes i ha assegurat que el partit està començant a 'escalfar motors per a les municipals de 2023'.

El santcugatenc també ha avançat que a la junta local tractarien temes estrictament de la ciutat, com "l'atac a l'escola diferenciada, mitjançant la denegació dels concerts econòmics per part de la Generalitat". Finalment, Benejam no s'ha volgut mullar sobre la seva continuïtat com a número 1 de la llista del PP a Sant Cugat de cara a les pròximes municipals i ha assegurat que encara no ha decidit si es presentarà com a candidat.

Per la seva banda, Manuel Reyes ha explicat que entre les prioritats del PP hi ha la preocupació per l'àmbit social, que ha exemplificat amb la seva proposta de resolució al Parlament de Catalunya per rebaixar el rebut de la llum un 20% i per disminuir l'IVA d'aquest rebut del 21 al 10% de forma indefinida. També ha destacat la importància de la seguretat ciutadana per al partit, hi ha citat, en aquest sentit, la proliferació de botellons indiscriminats "a Barcelona i a altres municipis de l'àrea metropolitana, com és Sant Cugat", així com la falta de recursos per part dels Mossos d'Esquadra per fer front a la inseguretat ciutadana.




Álvaro Benejam

En l'àmbit local estem preparant una candidatura una mica més forta que l'anterior, si és possible. Amb el pas del temps i l'experiència, tens la capacitat i perspectiva per millorar.

Manuel Reyes

Per tant, aquesta jornada que tenim avui a Sant Cugat, entenem que serà una jornada molt productiva, que ens permetrà compartir experiències amb companys d'altres municipis, perquè les propostes del PP s'ajustin al que ens trasllada la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.