Junts per Sant Cugat engega una campanya solidària de recollida d'ulleres per als camps sahrauís

La campanya, que finalitzarà l'1 de gener de 2022, es farà en benefici de l'entitat Sant Cugat Amb el Poble Sahrauí


  • Comparteix:

Imatge d'un dels camps sahrauis / Foto: ACN

Imatge d'un dels camps sahrauis / Foto: ACN

Junts per Sant Cugat ha presentat aquest dimarts 'Junts, una mirada solidària', una campanya de recollida d'ulleres graduades i de sol a favor de Sant Cugat Amb el Poble Sahrauí (SCAPS). La presidenta l'entitat, Neus Bosch, ha assegurat que 'encara que la gent no se n'adoni, és projecte molt important, perquè el sol i les temperatures extremes dels camps de refugiats sahrauis malmeten molt la visió'. La campanya començarà aquest dijous i comptarà amb la col·laboració de comerços locals.

Els comerços que s'adhereixin al projecte disposaran d'una capsa per recollir les ulleres donades. De moment ja s'hi han inscrit els establiments Ícaro, Maat, Lourdes Carbonell, Gerd, Dolors Garriga, Maria Griful, Tot Sant Cugat i el Mercat de Torreblanca.

Es tracta d'una campanya que ha sorgit de la sectorial de Ciutadania, una de les set seccions que la formació ha creat per dinamitzar la militància. "Creiem que quan algú milita en política, també hi vol participar, encara que sigui a petita escala", ha explicat el coordinador de Junts, Marc Ledesma.

Per la seva banda, la responsable d'aquesta sectorial, Esther Alòs, ha avançat que la campanya finalitzarà l'1 de gener de 2022. Des de Junts esperen "recollir tantes ulleres com sigui possible, tant per a persones adultes com per a infants".


Neus Bosch

Encara que la gent no se n'adoni, és un projecte molt important, perquè el sol i les temperatures extremes dels camps de refugiats sahrauis malmeten molt la visió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.