L'Ajuntament reclama a la subdelegació del Govern l'agilització dels tràmits d'estrangeria

El govern trasllada "la inquietud i el malestar" quant a la lentitud del servei de cita prèvia en matèria d'estrangeria a la Policia Nacional


Temes relacionats

Protesta per reclamar el desbloqueig de les cites d'estrangeria a la Policia Nacional ( 9/oct/20)

Una vintena de persones reclama el desbloqueig de cites per tramitar documents d'estrangeria ( 4/set/20)


  • Comparteix:

Una concentració a les portes de la Policia Nacional a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Una concentració a les portes de la Policia Nacional a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat ha fet arribar a la subdelegació del Govern a Barcelona 'la inquietud i el malestar' quant a la lentitud del servei de cita prèvia en matèria d'estrangeria a la Policia Nacional. L'executiu local es va comprometre amb un grup de persones que s'ha manifestat en dues ocasions davant la comissaria per reclamar que es reverteixi la situació i més recursos per tramitar el Número d'Identitat d'Estranger (NIE). En un comunicat, el govern assegura que 'pressionarà al màxim' per poder donar una resposta sobre la situació.

Segons explica l'Ajuntament, la delegació del govern "està estudiant com canviar i agilitzar la tramitació dels NIE" i "properament" hi haurà un nou contacte entre les dues administracions per posar sobre la taula quines són les actuacions previstes. L'equip de govern considera que no trobar una solució "genera una situació d'extrema vulnerabilitat" entre les persones afectades, ja que no completar el tràmit "els impossibilita demanar ajuts o fins i tot regularitzar la seva situació".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.