Les seccions de La Unió podran tornar a casa al setembre

Les obres de remodelació del teatre avancen segons el calendari previst


  • Comparteix:

Imatge d'una visita d'obres el novembre de l'any passat / Foto: Localpres

Imatge d'una visita d'obres el novembre de l'any passat / Foto: Localpres

Les obres de rehabilitació de La Unió Santcugatenca mantenen el calendari previst i es calcula que al juliol ja hauran finalitzat els treballs de l'espai perquè les vuit seccions hi tornin al setembre, ha confirmat fonts de l'entitat i l'Ajuntament a Cugat.cat. En l'última sessió del consell de barri de Centre Oest s'ha celebrat que els treballs de remodelació de l'espai compleixin els terminis. Quedarà pendent, però, adequar les sales Clavé i Teatre. Concretament, instal·lar les butaques, la il·luminació i l'adequació de la caixa escènica. La previsió és que aquests espais no es puguin utilitzar fins l'any vinent.

La presidenta del consell, Mayte Pérez, ha explicat que 'es tracta d'un projecte molt ambiciós i esperat'.

A més de fer balanç del mandat, el consell de barri de Centre Oest també ha revisat l'estat dels projectes del 2018 i ha explicat que està previst que, del 22 al 26 d'abril, es comencin els treballs de millora de l'accés a peu del camí natural del Parc Central - Rius i Taulet. Un altre dels temes tractats ha estat la possible cobertura de la piscina del Parc Central. Al consell s'ha explicat que és probable que al ple d'aquest abril es faci una modificació pressupostària derivada dels romanents del 2018 i que aquest fet permeti dotar de pressupost la cobertura de la instal·lació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.