La Guàrdia Civil involucra Puigneró en l'activació dels webs de l'1-O


Temes relacionats

Puigneró, citat per tres delictes relacionats amb l'1-O, es nega a declarar davant la Guàrdia Civil ( 9/abr/18)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró / Foto: ACN

Jordi Puigneró / Foto: ACN

La Guàrdia Civil implica l'actual conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, el santcugatenc Jordi Puigneró, en l'activació dels webs de l'1-O. Això es desprén d'un informe de l'institut armat, al qual han tingut accés diversos mitjans, remès al jutjat 13 de Barcelona que instrueix la causa de l'1-O. Puigneró, investigat per desobediència, malversació i revelació de secrets, va negar-se a prestar declaració davant el cos armat a l'abril en considerar la causa 'judicialitzada'. Aquest dilluns, a través de Twitter i arran de les informacions publicades, el conseller ha assegurat que defensarà arreu 'que votar no és un delicte'.

Tancada la fase sumarial, l'informe de la Guàrdia Civil conclou, segons l'agència Efe, que el santcugatenc va desobeir 'reiteradament' els mandats judicials una vegada tancada la pàgina web, la qual cosa va 'entorpir' la tasca judicial.

El document del cos armat sosté que 'sabent de la seva il·legalitat', Puigneró va ser responsable de les accions encaminades a posar en marxa el web Referendum.cat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.