Les millors piulades de la Diada


  • Comparteix:

Els Gausacs, a la manifestació / Foto: Castellers de Sant Cugat

Els Gausacs, a la manifestació / Foto: Castellers de Sant Cugat

Personalitats, entitats i polítics santcugatencs han plasmat a les xarxes socials, especialment a Twitter, les seves sensacions durant els actes de l'Onze de Setembre i la manifestació de la tarda a Barcelona. A les reivindicacions habituals d'independència s'hi han sumat enguany els reclams de llibertat als polítics empresonats pel referèndum de l'1 d'octubre.

L'alcaldessa Carmela Fortuny ha volgut destacar la tradicional ofrena de flors que, des de la plaça Rafael Casanova, encapçalava els actes institucionals de la jornada.




A mig matí, les joventuts santcugatenques de l'ANC piulaven des del cim de Collserola: fent camí a peu fins al tram 35 de la manifestació a la Diagonal.




La colla gegantera de la ciutat va vestir de folklore el tram santcugatenc.




A pocs metres, des del tram 37, els Gausacs feien pinya demanant l'alliberament del seu company de camisa, l'exconseller Raül Romeva.




I la reacció no es va fer esperar. Des de Lledoners, el mateix Romeva llençava un missatge carregat d'emotivitat, donant força a la marxa que tenyia de color salmó la Diagonal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.