Sant Cugat enceta la Diada amb l'ofrena floral a Rafael Casanova

L'ofrena floral al monument a Rafael Casanova / Foto: Arxiu

Política

Publicat el 11/set/18 per Eva Garrido

Sant Cugat donarà el tret de sortida als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, a les deu del matí, amb l'ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova. Tot seguit tindrà lloc un cant conjunt d'El Cant dels Segadors a càrrec del Quartet Brossa. Un quart d'hora més tard, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, llegirà el missatge institucional. Els actes seguiran a la tarda, a partir de les quatre, amb la concentració que ocuparà tot l'eix de l'avinguda Diagonal, des de la plaça de les Glòries fins al Palau Reial, a Barcelona.

També a les deu del matí, part de la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), sortirà des de l'Hípica Can Caldés (camí de Can Calders cantonada amb Avinguda Corts Catalanes) per anar a la manifestació de Barcelona a peu.




Per als que vulguin anar a la capital en transport públic, l'ANC ha posat a disposició dels santcugatencs vuit autobusos a un preu de 10 euros per persona. La flota sortirà de davant del Teatre-Auditori a dos quarts de tres de la tarda. Els santcugatencs estan ubicats al tram 35, entre l'avinguda Diagonal i el carrer de Padilla. En aquest punt es concentran les seccions locals de l'ANC, Òmnium i entitats de cultura popular.

A les vuit del vespre, la plaça d'Octavià acollirà una Ballada de sardanes amb La Principal del Llobregat.