El grup del PDeCAT-Demòcrates acusa Cs d'utilitzar el 'cas Palau' per difamar la imatge del govern local


Temes relacionats

Cs exigeix la dimissió de l'alcaldessa, Mercè Conesa ( 5/feb/18)

Conesa defensa el bon nom de l'Ajuntament davant una oposició que demana fermesa en el 'cas Palau' (22/gen/18)

'Cas Palau': CDC va rebre diners per l'adjudicació del PAV3 de Sant Cugat a través de Ferrovial (15/gen/18)


  • Comparteix:

Grup municipal del PDeCAT / Foto: PDeCAT-Demòcrates

Grup municipal del PDeCAT / Foto: PDeCAT-Demòcrates

El grup municipal del PDeCAT-Demòcrates carrega contra Cs després que el partit taronja hagi demanat la dimissió de l'alcaldessa, Mercè Conesa, en fer-la responsable política 'per acció o omissió' dels casos de corrupció en què han aparegut obres públiques locals arran la sentència del 'cas Palau'. El PDeCAT-Demòcrates, que integra l'equip de govern, acusa la formació de fer acusacions que 'falten a la veritat, que són difamatòries i només busquen intoxicar'. El grup sobiranista convida, de nou, el partit unionista a presentar una denúncia al jutjat si considera que el govern local és responsable 'd'alguna cosa'.

En un comunicat i com van exposar a Twitter aquest dilluns, el PDeCAT-Demòcrates diu sobre Cs que 'el que no saben guanyar a les urnes ho volen fer difamant públicament i emetent falses acusacions'. En aquest sentit, neguen que des del grup 's'hagi fet silenci' i defensen la tasca que han fet al consistori en defensa de 'la transparència i el bon nom de l'Ajuntament i els seus professionals'.

La coalició aprofita per recordar que des del grup municipal 's'ha treballat amb transparència i amb la voluntat de donar la informació necessària quan ha estat requerida' i posa sobre la taula la comissió informativa extraordinària i el ple extraordinari celebrats amb relació a aquest cas així com l'auditoria externa, encarregada a petició de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA, i en procés de licitació.

Finalment el grup municipal lamenta 'la campanya de desprestigi cap a la nostra tasca al capdavant del govern' que s'ha derivat des de la sentència del 'cas Palau'. El govern la defineix com 'una campanya de guerra bruta, de desgast polític, de falta de veritat i de difamació'.

També responen a Arran
El grup municipal també ha condemnat 'els actes de vandalisme d'Arran' contra la seu del PDeCAT i el mobiliari urbà i els insta, igual que a Cs, a seguir la via judicial 'pel que ells consideren un robatori del PDeCAT Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.