L'ANC, Òmnium i el CDR recullen signatures perquè la plaça del Rei passi a dir-se plaça 1 d'octubre

El CDR va penjar una placa de forma simbòlica per rebatejar la plaça

Política

Publicat el 23/gen/18 per Martí González

La delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb el suport d'Òmnium i el CDR de Sant Cugat, recull signatures per demanar el canvi de nom de la plaça del Rei per plaça 1 d'octubre. Els interessats a signar la petició, que es farà arribar a l'Ajuntament, es poden adreçar al local de l'entitat al carrer de Cristòfor Colom dimarts, dimecres i dijous, de sis de la tarda a vuit del vespre durant, com a mínim, les properes tres setmanes.

Les entitats no s'han fixat un objectiu en el nombre de signatures ni una data límit de finalització de la campanya. A més, el dissabte 3 de febrer al matí l'ANC instal·larà una parada a la plaça d'Octavià per dinamitzar la recollida.

El coordinador local de l'ANC, Xavier Palet, explica que l'Ajuntament s'ha mostrat receptiu amb la proposta i els ha encoratjat a recollir suport ciutadà.

Xavier Palet

Un cop hàgim recollit les signatures, les presentarem a l'Ajuntament. Em consta que ja estan treballant en el canvi de nomenclàtor, però com més signatures tinguem més pressió farem i més fàcil serà el canvi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El CDR de Sant Cugat ja va rebatejar simbòlicament la plaça a finals d'octubre amb una placa a un fanal amb el nou nom.