Crida de l'ANC, Òmnium i CDR locals per anar a la manifestació per l'alliberament dels 'presos polítics'

Cartell de la convocatòria / Foto: Assemblea

Política

Publicat el 11/nov/17 per Sergio Morales / Acn

Les delegacions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i el Comitè de Defensa de la República fan una crida a la ciutadania a participar a la manifestació que aquest dissabte a Barcelona portarà el lema 'Llibertat presos polítics, som república'. La marxa, que tindrà a la capçalera els familiars dels consellers i líders de les entitats sobiranistes empresonats, arrencarà a les cinc de la tarda. Les entitats locals citen els santcugatencs a la cantonada del carrer de la Marina amb el carrer Pujades a la banda de muntanya, costat Besòs, on també hi seran presents els Castellers de Sant Cugat.

Des de Sant Cugat, les entitats sobiranistes han quedat per sortir a un quart de quatre des de la plaça de Lluís Millet. El portaveu del secretariat de l'ANC, Xavier Palet, ha explicat a Cugat.cat que les accions de l'Estat espanyol contra el procés català segueixen fent necessària la mobilització.

Xavier Palet

Nosaltres hem de seguir demostrant que si això és un pols de resistència no ens guanyaran. És una provocació rere l'altra i per si algú se n'oblida ens van recordant la poca qualitat de l'estat democràtic espanyol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La manifestació avançarà cap a l'avinguda d'Icària, on hi haurà un escenari.