Les JERC acusen el govern de llançar unilateralment la campanya 'A la nit, desperta el teu civisme'


  • Comparteix:

Cartell de la campanya

Cartell de la campanya

Les JERC critiquen que l'equip de govern hagi llançat la campanya 'A la nit, desperta el teu civisme' sense respectar el Pacte per la Nit ni convocar la comissió de pedagogia de l'oci nocturn. Els republicans troben a faltar que aquesta conscienciació inclogui 'que l'espai públic és de tothom' i subratllen que 'el jovent té dret a gaudir de l'oci al carrer'.

Tot i que les joventuts d'ERC posen en valor que la campanya aposti per la convivència i que es detallin els horaris de les terrasses, lamenten que només vagi dirigida a usuaris de restaurants, bars i espais d'oci nocturn i que no insti el veïnat a entendre 'que l'espai públic és de tothom'.

El regidor d'ERC-MES Èric Gómez qualifica de 'molt greu' que la campanya hagi costat 15.000 euros 'sense respectar el Pacte per la Nit'. El membre de les JERC considera que aquesta situació demostra que l'equip de govern 'no es creu la participació ciutadana'.

Èric Gómez

És una campanya que s'ha fet no creient-se la participació ciutadana. No s'ha convocat el Pacte per la Nit ni la comissió de pedagogia.


'A la nit, desperta el teu civisme', que va llençar-se aquest juliol, es vehicula a través de díptics, cartells i xarxes socials i insta els responsables dels establiments a vetllar per la bona convivència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.