La seguretat i el soroll de l'autopista, sobre la taula avui al consell de barri de Mira-sol

Un moment de la sessió passada, que va tenir lloc al febrer

Política

Publicat el 10/mai/17 per Sergio Morales

El consell de barri de Mira-sol aborda aquest dimecres, amb la presència del director de Seguretat Ciutadana, Jaume González, les inquietuds veïnals sobre l'augment de robatoris del qual van alertar a la darrera sessió de l'òrgan participatiu. A la trobada es va posar sobre la taula que va haver-hi 47 robatoris entre octubre i desembre de 2016, nou més que durant el mateix període de l'any anterior. La reunió veïnal també servirà per explicar els detalls de les al·legacions presentades a la segona fase del pla d'acció contra el soroll per instal·lar pantalles acústiques a l'AP7 al pas per Mas Gener. La sessió arrenca a les vuit del vespre.

Ordre del dia:
1. Aprovació de l'acta.
2. Respostes a preguntes.
3. Campanya de mobilització d'habitatges buits.
4. La seguretat a Mira-sol.
5. Al·legacions a la segona fase del pla d'acció contra el soroll per instal·lar pantalles sonores a l'AP7 al pas per Mas Gener.
6. Dació dels grups de treball: seguretat, complex esportiu, espai lúdic i juvenil.
7. Informació sobre el grup d'entitats.
8. Procés participatiu del pla d'equipaments.
9. Designació del representant suplent al Consell de Ciutat.
10. Per part del grup municipal del PDeCAT-Demòcrates, esmenes als pressupostos generals de l'Estat de 2017 de temes que afecten Sant Cugat.
11. Per part del grup municipal d'ERC-MES, esmena d'ERC als pressupostos generals de l'Estat de 2017 sobre la manca de partida pressupostària per a l'arranjament i insonorització de l'autopista AP7-B30 al pas per Mas Gener, en compliment de la proposició no de llei aprovada a la comissió de Foment del Congrés dels Diputats.
12. Torn obert.