Puig enceta avui les visites als barris de Valldoreix per recollir suggeriments veïnals


  • Comparteix:

El president de l'EMD, Josep Puig

El president de l'EMD, Josep Puig

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, visita aquest dijous el Complex Esportiu, l'Escola Ferran i Clua i l'escola bressol per recollir suggeriments dels veïns. Aquesta iniciativa forma part del projecte 'Millorem Valldoreix amb tu' i vol apropar l'administració per detectar possibles millores i mancances en aquesta zona de la ciutat. La trobada tindrà lloc de cinc a set de la tarda.

Aquesta és la primera d'una sèrie de visites que Puig farà a diferents zones de Valldoreix. Totes tindran lloc de cinc a set de la tarda i es desenvoluparan fins al desembre. La següent serà el 5 de novembre i tindrà lloc al barri de Ca n'Enric-La Miranda.

El 26 de novembre Puig visitarà el barri del Regadiu i el 3 de desembre serà el torn de Can Cadena. Les dues últimes trobades seran el 10 i el 17 de desembre als barris de Rossiyol i Can Cadena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.