Conesa reuneix l'oposició per explicar els detalls del 'cas Petrum 2' a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, a la sala Ginesta de l'Ajuntament / Foto: ACN

L'alcaldessa, Mercè Conesa, a la sala Ginesta de l'Ajuntament / Foto: ACN

L'alcaldessa, Mercè Conesa, reuneix aquest divendres a les deu matí l'oposició en una junta de portaveus extraordinària per posar sobre la taula els detalls de l'expedient d'adjudicació que Promusa va fer el 2008 a Teyco, en el marc del cas 'Petrum 2' i que va endur-se la Guàrdia Civil. En declaracions a Cugat.cat, Conesa ha assegurat que vol 'aclarir els fets' i que, tal com han sol·licitat partits com la CUP-PC o Ciutadans, es constituirà una comissió informativa especial.

L'alcaldessa assegura que la reunió oferirà informació exhaustiva i que són 'els primers' que volen una comissió d'investigació per esclarir els fets. A més, Conesa ha dit que els indicis i acusacions són 'absolutament falsos'.

Mercè Conesa

Som els primers que volem una comissió d'investigació perquè volem aclarir els fets. Ho farem sense por perquè les acusacions i els indicis són falsos.


Els fets van començar divendres passat al matí, quan agents de la Guàrdia Civil van registrar la seu de l'empresa municipal d'habitatge, Promusa, en el marc de l'operació 'Petrum 2' que investiga presumptes comissions il·legals en l'adjudicació d'obra pública. La investigació, dirigida pel jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell, se centra en l'adjudicació a la constructora Teyco l'any 2008 de la construcció d'un edifici d'habitatge protegit a la plaça Rabassaires, a Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.