Cs demana explicacions al govern pel tancament temporal de la Policia Local

La comissaria va tancar la matinada de dijous a divendres de la setmana passada per falta d'efectius disponibles


Temes relacionats

Junts exigeix responsabilitats polítiques pel tancament temporal de la comissaria de la Policia Local ( 3/gen/22)

La comissaria de la Policia Local tanca la matinada de dijous per la 'indisposició' dels agents del torn de nit (31/des/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'entrada a la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de l'entrada a la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

El grup municipal de Cs demana a l'Ajuntament de Sant Cugat explicacions sobre el tancament de la comissaria de la Policia Local la nit de dijous a divendres de la setmana passada. En un comunicat, la formació taronja ha lamentat que la ciutat s'hagi quedat 'sense efectius en una de les setmanes més complicades per a la seguretat ciutadana'. Cs apunta que la seguretat del veïnat 'ha de ser sempre una prioritat per a qualsevol equip de govern'.

Per al portaveu taronja, Aldo Ciprian, la situació és especialment greu sobretot arran de la situació sanitària. "Ens agradaria que a les comissions informatives s'informés a l'oposició i a la ciutadania de la situació", reclama, i lamenta no haver rebut cap comunicació al respecte per part del govern.

La comissaria de la Policia Local de Sant Cugat, ubicada a la plaça de la Vila, va tancar durant unes hores de la matinada de dijous a divendres (de 1.30 h a 5 h) de la setmana passada. El motiu va ser, segons un comunicat de premsa de l'Ajuntament, la indisposició a última hora dels agents del torn de nit, que no es van poder cobrir per sistema ordinari per culpa de les baixes per la Covid-19 i els torns festius de Nadal. "No hi havia cap agent disponible per cobrir les baixes sobrevingudes", afirma el comunicat.


Aldo Ciprian

Ens agradaria que a les comissions informatives s'informés a l'oposició i a la ciutadania. Si no tenim policia s'haurà de posar remei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.