La tradició estableix que els organitzadors reparteixen els participants en tres grups. El color blau entregarà els plats acabats a partir de dos quarts de dues, i els colors verd i groc mostraran al jurat els seus plats cadascun amb mitja hora de diferència respecte l'anterior. L'organització facilita la llenya, l'arròs, l'oli, l'aigua i la sal, a més de la síndria per postres. Els concursants hauran de marcar la diferència amb els ingredients que es portin de casa i el sofregit, entre d'altres detalls.
Un ball a les quatre de la tarda, una vegada acabada la paellada, posarà el punt final a la jornada.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.