La música d'Obrint Pas mou un públic entregat al parc Ramon Barnils


  • Comparteix:

Actuació d'Obrint Pas al parc de Ramon Barnils

Actuació d'Obrint Pas al parc de Ramon Barnils

El conjunt valencià Obrint Pas ha omplert el parc de Ramon Barnils en un concert que ha combinat les peces més conegudes del grup amb els nous temes del seu disc 'Coratge'. L'actuació ha fet un repàs per la trajectòria del grup i ha estat marcat per cançons emblemàtiques de la banda com 'La flama' i 'No tingues por', que han fet cantar i ballar els milers de santcugatencs que han assistit al concert. Mira el concert a Cugat tv

El parc de Ramon Barnils ha acollit un concert d'estil folk punk, amb una barreja de rock, ska, hardcore i reggae amb tocs de música tradicional valenciana. Amb aquesta proposta, Obrint Pas ha pujat sobre l'escenari per presentar a Sant Cugat el seu últim treball discogràfic, 'Coratge', que ja ha passejat les cançons pels Països Catalans i per alguns territoris de l'Estat espanyol.

El cantant i guitarra de la formació valenciana, Xavi Sarrià, ha destacat en una entrevista a Cugat.cat prèvia al concert la bona acollida que sempre tenen a la ciutat.

Xavi Sarrià

Tenim molts amics aquí i esperem tornar a mostrar aquesta acollida. Passarem per les Festes Alternatives i ens trobarem amb els nostres amics.


El foc dels Diables ha estat present en molts moments del concert que ha comptat amb referències santcugatenques com mencions a les Barraques, a la Festa Major Alternativa i al Terra Dolça.

El setè treball del grup és un projecte 'de maduresa' que neix després d'un temps de reflexió. Segons els membres de la formació, el disc ha estat realitzat com si fos el primer i, alhora, l'últim de la seva carrera, 'amb ganes i total dedicació'. El conjunt té previst girar internacionalment per la República Txeca i el Japó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.