Les millors imatges de la Festa Major i la música de Les Anxoves de l'Escala diuen adéu a la celebració

L'acordió és el protagonista de la formació Les Anxoves de l'Escala

Festa Major 2010

Publicat el 29/jun/10 per Jaume Blanche

La projecció de les millors imatges de la Festa Major, captades per Lluís Llebot, i el concert de Les Anxoves de l'Escala, posaran el punt final a la festa grossa d'enguany a dos quarts d'una de la matinada. La Taverna, a la plaça del Rei, acollirà la música de Carles Belda, Joan Garriga i Pep Terricabres.

Els encarregats de tancar la Festa Major aquest any són els acordionistes Joan Garriga, fundador de Dusminguet i La Troba Kung-Fú, i Carles Belda, fundador de Pomada i Ensaladilla So Insistent. Acompanyats pel percussionista Pep Terricabres, també de La Troba Kung-Fú i de Gertrudis, conformen el grup nascut recentment, Les Anxoves de l'Escala. La seva melodia, una barreja entre folk i electrònica que busca les arrels i els orígens de la música catalana, serà la protagonista per acomiadar la festa grossa d'enguany.

La festa ha reduït un 10% el pressupost, però s'ha allargat un dia més. Un total de 75 entitats han participat a les prop de 230 activitats coordinades per la gestora de Festa Major, que per segon any consecutiu ha organitzat la festa grossa.