Alguns dels participants han revelat els ingredients estrella de les seves paelles.
Cuiners
Hem fet una paella autèntica perquè tothom posa marisc i nosaltres crancs, bolets i verduretes. / Hem posat un llamàntol. / Hem posat un llamàntol, bon fumet i molta ceba.
L'organització es mostra satisfeta amb les xifres de participació que han estat les més altes de la història amb 1.500 persones i 83 paelles. El coordinador dels Amics i Veterans de la Regalèssia, Josep Garrell, reconeix que l'èxit de la 29a edició del concurs els ha desbordat les previsions de material.
Josep Garrell
Hem fet rècord amb 83 paelles i 1.418 participants. Tot i fent previsió ens han faltat taules, cadires, sorra, tres peus... Ens hem sorprès però tot ha anat bé i tothom ha pogut fer la seva paella.
El jurat ha hagut de puntuar la qualitat dels arrossos durant més de tres hores. Tot i que l'aigua i el repòs entre tasts els ha ajudat a viure l'experiència, els membres del jurat han coincidit a destacar la dificultat de l'elecció.
COMENTARIS
Potser quan anem a Caldetes li hem de demanar a la Begoña que faci ella la paella...¿?
PAteta. Enviat el 30/jun/09
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.