Junts manté la incògnita de quins santcugatencs seran a la llista del 12-M

Anna Erra, vicepresidenta del partit i presidenta del Parlament, entén la decisió de Vallès d'autodescartar-se


  • Comparteix:

Marta Canas, Pere Canadell, Anna Erra i Josep Maria Vallès, al sopar de Junts del Vallès Occidental / Foto: Cugat Mèdia

Marta Canas, Pere Canadell, Anna Erra i Josep Maria Vallès, al sopar de Junts del Vallès Occidental / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Puigneró tornarà a formar part de la llista electoral de Junts per Catalunya a les eleccions del 12-M? El partit de Carles Puigdemont manté encara la incògnita mentre la resta de partits ja estan anunciant els seus membres a les llistes per a les properes eleccions catalanes. Aquest dimecres la vicepresidenta del partit i presidenta del Parlament, Anna Erra, va ser a Sant Cugat en un sopar amb regidors i dirigents del partit al Vallès Occidental, on no ha volgut revelar davant de la premsa qui serà l'escollit, o escollits, de la ciutat per acompanyar Puigdemont. L'alcalde, Josep Maria Vallès, que fa uns dies es va autodescartar per formar part d'aquestes llistes ha dit que està 'convençut' que Sant Cugat estarà a la llista.

Respecte a aquest pas al costat de Vallès, Erra ha comentat que ella, com a exalcaldessa de Vic, entén perfectament la decisió de l'alcalde de Sant Cugat: "Quan un alcalde pren la decisió de no anar a unes llistes és perquè té molt clar que primer vol dedicar-se al 100% a la seva ciutat". Per aquest motiu, la presidenta del Parlament ha assegurat que no ho veuen com un lleig partit, al contrari, ja que "un dels grans mèrits que tenim a Junts és la visió d'equip, uns treballarem des del Parlament i altres treballaran del territori".

En aquest sopar de representants i càrrecs electes del Vallès Occidental celebrat al restaurant Can Ametller de Sant Cugat, també hi han assistit, entre altres, la presidenta de Junts per Sant Cugat, Marta Canas, i el president del partit a la comarca, Pere Canadell.




Anna Erra

No ser a una llista no vol dir que no comptis per a Junts, i un dels grans mèrits que tenim és la visió d'equip, uns treballarem des del Parlament i altres treballaran del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.