David Andrés, número 3 de Ciutadans a les eleccions catalanes

El santcugatenc va ser el 3 a la llista del partit taronja a Sant Cugat a les darreres eleccions municipals


  • Comparteix:

El santcugatenc David Andrés / Foto: Ciutadans

El santcugatenc David Andrés / Foto: Ciutadans

El santcugatenc David Andrés és el número 3 a les llistes de Ciutadans (Cs) per a les eleccions catalanes del 12 de maig. Andrés, que anava de número 3 a la llista de Cs a les últimes municipals, va ser finalista als Premis Ciutat de Sant Cugat del 2017 per haver guanyat l'Audi Creativity Challenge. Actualment, ocupa el càrrec de secretari a l'Agrupació Local de Ciutadans de Sant Cugat - Rubí - Castellbisbal i treballa a la consultoria d'una de les Big4 espanyoles.


El candidat santcugatenc és graduat en Administració i Direcció d'Empreses i Dret per Esade, i a més, és cofundador i soci de l'Agència d'Innovació Two.Zero.

La llista de la província de Barcelona, encapçalada per Carlos Carrizosa, va ser aprovada dimarts pel Comitè Autonòmic de Ciutadans a Catalunya i posteriorment l'ha ratificat el Comitè Nacional del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.