L'alcaldable dels comuns, Ramon Gutiérrez, aquest dilluns al cicle d'entrevistes electorals

L'alcaldable de Sant Cugat en Comú, protagonista d'aquest dimarts

Eleccions Municipals 2019

Publicat el 19/mai/19 per Martí González

El candidat de Sant Cugat en Comú, Ramon Gutiérrez, protagonitzarà aquest dilluns la vuitena entrevista electoral de Cugat Mèdia de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir de les nou del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

És la primera vegada que Ramon Gutiérrez es presenta com a alcaldable i ho farà amb una formació creada el 2018, tot i que el darrer mandat ha estat regidor d'ICV-EUiA.

Aina Balada, Andreu Sierro i Conxa Martínez acompanyen Gutiérrez als primers llocs en una llista on hi ha exregidors com Joan Balada, al 21, Jordi Cases, al 23, i Assun Reyes, al 24. Roser Casamitjana, número 1 en els anteriors comicis, tanca amb el número 25.

El 2015, les darreres eleccions locals, ICV-EUiA va aconseguir mantenir els dos regidors què ja tenia, amb un 6,61% dels vots. El mateix any, l'actual alcaldable ja era coordinador d'ICV i dos anys més tard, el 2017, els ecosocialistes van oficialitzar el relleu de portaveus, de Casamitjana a Gutiérrez. Un any i mig després, Sant Cugat en Comú va ratificar-lo com a candidat.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.