Correus de Sant Cugat assumeix amb èxit l'augment del vot anticipat per a les eleccions del 23-J

Han ampliat els torns i han obert els caps de setmana les oficines per absorbir tots el volum de feina


  • Comparteix:

Magatzem de correus de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Magatzem de correus de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Correus de Sant Cugat supera amb èxit el pic de feina per aquestes eleccions espanyoles. A causa de la coincidència amb el període vacacional, les peticions de vot per correu s'han gairebé triplicat a Espanya. Per evitar la sobresaturació, Correus ha realitzat contractacions puntuals, ampliacions d'horaris i modificacions de les vacances dels treballadors. A banda de l'important increment de peticions, que ha provocat cues a les oficines alguns dies puntuals, com aquest dilluns, la impugnació d'una llista electoral va posposar el procés de repartiment de les paperetes una setmana més del previst. Segons han explicat a Cugat Mèdia fonts de l'oficina de Correus de Sant Cugat, han pogut assumir l'increment del vot per correu sense grans complicacions i l'allau de peticions no ha desbordat els carters de la ciutat.

El principal problema d'aquestes eleccions ha estat l'augment del vot per correu que ha provocat que tant repartidors com oficines de correus hagin hagut d'ampliar els seus horaris i fer contractacions excepcionals per poder assumir tot el volum de feina.

Aquests dies s'han vist cues a les oficines de correus de Sant Cugat les quals mantindran l'horari d'excepcionalitat fins dijous, l'últim dia per votar anticipadament. A l'oficina de la rambla de Can Mora, obriran a les 8 h i tancaran a les 22 h per a poder atendre a tothom qui vulgui votar per correu. A més, des de la coordinació de l'oficina han afirmat que han "rebut felicitacions pel servei" i han assegurat que podran "atendre la demanda sense cap problema".

Un dels carters de Sant Cugat, Eduardo Urbano, han assegurat a Cugat Mèdia que el volum de treball no ha estat molt superior a altres eleccions i que només aquests últims dies han notat un petit augment.


Eduardo Urbano (cart

Es va impugnar el vot per correu per part d'un petit sindicat de Barcelona i un petit partit polític. Això va provocar l'endarreriment. Els carters no hem tingut més feina del normal excepte els darrers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.