Raül Grangé marxa d'ERC i acusa l'executiva local de menystenir la feina del grup municipal


Temes relacionats

Eduard Anguita marxa d'ERC perquè 'es persegueixen els desafectes amb la direcció' (18/mar/11)

Raül Grangé renuncia a ser alcaldable d'ERC i denuncia pressions de l'executiva (14/oct/10)


  • Comparteix:

Raül Grangé, en imatge d'arxiu

Raül Grangé, en imatge d'arxiu

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, s'ha donat de baixa de la formació republicana en l'assemblea del partit celebrada aquest divendres. En un comunicat als mitjans, Grangé marxa amb crítiques a l'executiva local, a la qual responsabilitza d'haver posat traves al grup municipal que ha liderat durant aquest mandat. El portaveu adverteix que ERC no disposa de cap proposta de futur creïble per a Sant Cugat.

Grangé ha anunciat la decisió a l'assemblea després d'haver presentat el balanç d'aquest mandat. En aquest sentit, el portaveu ha carregat contra l'executiva local d'ERC per haver menystingut la tasca del grup municipal republicà durant aquests quatre anys a l'Ajuntament. Segons Grangé, la direcció local del partit no ha donat suport ni polític ni material a la seva activitat, tot i haver aconseguit 'millores i canvis tangibles a la ciutat'. A més, el portaveu remarca que ERC no té un projecte creïble per al futur més enllà del seguidisme al PSC i a ICV-EUiA.

Al comunicat, Grangé elogia públicament el regidor republicà, Toni Ramon, i el secretari del grup municipal, Eduard Anguita, pel seu treball. Precisament, Anguita va anunciar la seva marxa de la formació la setmana passada i va acusar el partit de 'perseguir els desafectes amb la direcció'.

A l'octubre, Grangé va renunciar a tornar a ser el cap de llista a les municipals. Grangé va justificar la decisió per les 'limitacions i condicions' imposades per l'executiva d'ERC.

Grangé, que no ha volgut fer declaracions, continuarà la seva tasca fins a finals del mandat en qualitat de regidor.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Raül;marxes per la porta del darrera i amb la bonomia per terra.Tu saps que ERC té propostes de futur,peró que no passaran per les teves mans. Podies esperar la convocatòria a eleccions per donar aquest pas. Ho hasfet ara per fer el més mal posible al partit,malgrat els pregs dels assembleistes de fer-ho amb eleganàcia.Estic content perquè jo ja ho veia venir per la quel cosa NO ET VAIG VOTAR en les pasades eleccions,doncs ja vai pensar que ni hi ha cosa que faci més mal al partit que la gent "astuta" passi per intel.ligent . Molta sort a SI

Narcís Clavell. Enviat el 26/mar/11


Narcís, l'elegància demana-la al President i a l'executiva. Ets bon coneixedor de com maniobren i de com guanyen assemblees. I que la paraula "elegància" surti de la teva boca és doblement insultant. Vols que enllaci els articles que signaves en aquest portal com a ex-president ens els que atacaves dia sí dia també els teus companyw de partit?

Eduard Anguita i Rigola. Enviat el 26/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.